Dizajn kuhinje – online i besplatno

Kuhinja je mjesto gdje se porodica i prijatelji okupljaju kako bi zajedno uživali u dobroj hrani i društvu, tako da je jedino pravo rješenje da izgleda najbolje moguće.

U slučaju da posjedujete potpuno novu stambenu jedinicu, ili stariji dom koji želite da renovirate, moderna kuhinja može predstavljati idealan dodatak. Definirana uglađenim ivicama i glatkim pultovima, moderna kuhinja nastoji da bude otvorena i svjetla.

S pravim dizajnom moderne kuhinje, ne samo da ćete dobiti funkcionalan prostor u kome možete uživati kuhajući, već ćete također posjedovati prostor u kome možete ugostiti sve koji vas posjete.

Ako razmišljate o tome da svoj dom uljepšate modernom kuhinjom, neće škoditi da pogledate primjere koje smo za vas spremili u našoj galeriji.

PRODBOARD – besplatno online rješenje za dizajniranje kuhinje i raznih ormara. Svako od vas kada želi neku kuhinju htio bi prije izrade da vidi kako će to izgledati u stvarnosti.

Ovaj program nudi jednostavano rukovanje u 3D, pa tako svako može sebi dizajnirati kuhinju po svojim željama i ujedno vidjeti kako izgleda. Program je demo, znači nudi jedan određen dio funkcija, te ne treba vam nikakva instalacija već kompjuter i internet. Ako želite sačuvati svoje dizajne kuhinja potrebno je da se registrirate.

U video pogledajte kako se lahko dizajnira kuhinja.